Amanda (27): “Sinds ik model ben, blijven mannen me dumpen” Buitenland
Buitenland

Amanda (27): “Sinds ik model ben, blijven mannen me dumpen”

Amanda (27): “Sinds ik model ben, blijven mannen me dumpen”

Amanda Sommer (27) werkte voor Ryanair, maar nam vorig jaar ontslag om model te worden. Nu verdient ze 17.000 euro per maand met haar OnlyFans account.

Op haar OnlyFans verkoopt Amanda sexy foto’s van zichzelf. Het brengt haar een aardig centje op, maar haar vriendjes appreciëren het vaak niet. Amanda vindt dat mannen wat hun geest wat moeten openen.

De laatste drie vriendjes die ze had, lieten haar allemaal vallen toen ze ontdekte dat Amanda een OnlyFans model was. “Mijn ex zei: of je stopt met model zijn of we stoppen met daten.” Ik heb toen OnlyFans gekozen, want daarmee verdien ik mijn geld.

“Mijn ex zei: of je stopt met model zijn of we stoppen met daten”

“Mijn ex betrapte me toen ik een foto op mijn account aan het posten was. Hij zei dat het net hetzelfde was als vreemdgaan. Daar ben ik helemaal niet mee akkoord.”

Haar populariteit op OnlyFans heeft Amanda al heel wat problemen bezorgt in haar dating leven. “Het is heel vervelend want op deze manier kan ik geen vriendje hebben.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws