Hier kan Valerie De Booser niet aan weerstaan bij mannen: “Even aan die ballen krabben” Buitenland
Buitenland

Hier kan Valerie De Booser niet aan weerstaan bij mannen: “Even aan die ballen krabben”

Hier kan Valerie De Booser niet aan weerstaan bij mannen: “Even aan die ballen krabben”

Eerder deze week maakten Valerie De Booser, Anke Buckinx, Riadh Bahri en Jasper Erkens hun opwachting in de villa van ‘Waarheid, Durven of Doen’. Er werden wederom enkele opmerkelijke onthullingen gedaan.

Bij de vraag ‘met welke Vlaamse bekendheid - levend of dood - zou je een avond willen doorbrengen?’ vertelt Riadh dat hij al heel zijn leven verliefd is op Kürt Rogiers: “Kan jij iets regelen, Anke?”. Dat kon ze, en ze belde Kürt meteen op zodat Riadh zijn liefdesverklaring kon doen.

Stoer maar grappig

‘Waaraan kan je niet weerstaan?’ was de volgende vraag. “Ik vind het zo aantrekkelijk als een man een échte man is”, antwoordt Anke als eerste. “Die bijvoorbeeld vloekt voor het voetbal. Echt van: ‘Godverdomme, ref, ga van het veld’”, aldus de radiostem, waarop Valerie een extra puntje toevoegt: “En even aan die ballen krabben. Ik vind dat de max”, lacht ze.

“Maar wat ik ook heel belangrijk vind: heel stoer en alles, maar die mij toch ook te allen tijd gewoon zo hard kan doen lachen. Dat vind ik zó belangrijk", zegt Valerie nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws