Maxime Meiland doet eerlijke bekentenis over 'Chateau Meiland': “In het echte leven doe ik dit zelden”

Maxime Meiland doet eerlijke bekentenis over 'Chateau Meiland': “In het echte leven doe ik dit zelden”
Vrijdag 6 Augustus 2021 - 21:30   I   Foto: Instagram   I  

Het Nederlandse tijdschrift Beau Monde wist Maxime Meiland te strikken voor een openhartig interview. Hierin laat de dochter van Martien Meiland onder meer weten dat ze in ‘Chateau Meiland’ nauwelijks make-up draagt.

"In het echte leven maak ik me zelden op, dus ook niet als we aan het draaien zijn. Daar heb ik geen zin in", is Maxime heel eerlijk. "Het is volgens mij zo dat, hoe meer make-up je draagt, hoe meer je eraan went dat je er op een bepaalde manier uitziet.”

Botox vindt ze dan wel een beetje eng, maar na de geboorte van haar dochter Claire liet ze wel fillers spuiten in haar kin. "Ik hoorde iedereen over fillers en dacht: waarom ook niet? Ik heb ze een keer of drie laten inspuiten in mijn kin en kaak. Dat beviel heel goed, maar daarna verhuisden we naar Frankrijk en vond ik het te veel gedoe", klinkt het.

"Het is genoeg geweest"

Op haar 19e liet Maxime wel haar neus corrigeren. ”Met die neus zat ik heel erg in mijn maag. Ik was er in gedachten constant mee bezig", aldus de 'Chateau Meiland'-ster. "Als je zo ongelukkig van iets wordt, dan moet je op een gegeven moment tegen jezelf zeggen: oké, het is genoeg geweest, ik ga er iets aan doen." 

TAGS  I  Maxime Meiland  I  Chateau Meiland  I  shownieuws  I  Martien Meiland