-->

Sergio geeft zijn ongezouten mening over Natalia: “Zoiets kan je gewoon niet doen”

Sergio geeft zijn ongezouten mening over Natalia: “Zoiets kan je gewoon niet doen”
Woensdag 25 Augustus 2021 - 20:30   I   Foto: Photonews   I  

Voor het nieuwe najaarsprogramma ‘De Sterkste Handen’ rekent VTM op een verrassend presentatieduo. Niemand minder dan Sergio Quisquater en Natalia slaan de handen hiervoor in elkaar. Volgens Sergio is de samenwerking heel goed meegevallen.

“Dat ik toehapte lag ook aan Natalia”, geeft de zanger heel eerlijk toe in TV Familie. “Ik heb veel bewondering voor haar. Zij en ik zijn een beetje hetzelfde: niet op ons mondje gevallen, enthousiast en eerlijk. What you see is what you get. Klinkt het niet, dan botst het maar. En gelukkig klikt het goed tussen ons.” 

"We hebben ons goed geamuseerd"

Natalia kan bijvoorbeeld goed om met mijn humor”, merkt Sergio op. “Da’s belangrijk. Want als je moet samenwerken met iemand aan wie je je ergert vanwege z’n moppen... Dat marcheert natuurlijk niet. Maar Natalia en ik hebben ons goed geamuseerd.”

Natalia is een sterke madam”, vervolgt Sergio zijn lofrede. “Die trekt haar plan. En ze moet niet de presentatrice spélen. Het is de bedoeling dat ze zichzelf blijft. Ik denk trouwens niet dat je Natalia zomaar naar je hand kan zetten als tv-maker. Natalia is wie ze is, en dat is juist haar kracht", concludeert hij.

TAGS  I  Sergio Quisquater  I  Natalia  I  VTM  I  shownieuws