-->

Dj Regi doet bijzondere onthulling: “Samenwonen zag ik nog niet zitten”

Dj Regi doet bijzondere onthulling: “Samenwonen zag ik nog niet zitten”
Vrijdag 27 Augustus 2021 - 13:30   I   Foto: Photonews   I  

Story wist Regi Penxten en Niels Destadsbader te strikken voor een interview naar aanleiding van het succes van hun nummer ‘De Wereld Draait Voor Jou’. De twee Vlaamse supersterren wonnen onlangs nog de ‘Zomerhit’ van Radio 2.

“Favoriet zijn is leuk als je je favorietenrol kunt waarmaken, maar anders is het toch serieus balen”, geeft Niels toe in het weekblad. “Het was in ieder geval één van de spannendste jaren tot nu toe. Maar Regi en ik hebben hard gewerkt aan de song en dan doet zo’n bekroning van het publiek extra veel deugd. Het went nooit.” 

Co-ouderschap

Ook al zijn ze met twee, ze kregen natuurlijk maar één prijs. Delen is vooralsnog de boodschap. “Op voorhand dachten we aan co-ouderschap”, lacht Regi. “Week om week, of ik de zon- en feestdagen. Samenwonen zag ik niet meteen zitten. Nee, we hebben aan de VRT gevraagd of we een tweede beeldje kunnen krijgen en ze zijn ermee bezig.” 

“Sommigen zouden misschien zeggen dat het maar een award is, maar voor ons is het echt wel belangrijk en het heeft ook een positief effect op de boekingen”, aldus de Limburgse dj. “Als we kunnen optreden natuurlijk.”

TAGS  I  Regi Penxten  I  Niels Destadsbader  I  shownieuws