-->

An Lemmens waarschuwt ‘Belgium’s Got Talent’-acts: “Daar heb ik het niet zo op begrepen”

An Lemmens waarschuwt ‘Belgium’s Got Talent’-acts: “Daar heb ik het niet zo op begrepen”
Zaterdag 4 September 2021 - 10:30   I   Foto: VTM   I  

Gisteren ging ‘Belgium’s Got Talent’ opnieuw van start. Ook dit seizoen zetelt oudgediende An Lemmens in de jury. Zij kijkt vooral uit naar de dans-acts.

“Dans is iets wat me altijd weet te raken”, zegt An Lemmens in Het Laatste Nieuws. “De controle over het lichaam, het eindeloze trainen en de discipline die hiervoor nodig zijn, de emotie die wordt beleefd en overgebracht… Dat zijn zaken waar ik zeker ook voor heb.”

Maar er zijn ook acts waar An niet zo’n fan van is. “Ik heb het niet zo begrepen op acts waar dieren in betrokken worden”, zegt ze. “Al is er een wezenlijk verschil tussen zo’n acts, zij die ze bedenken en de dieren die ze uitvoeren. De ene dienact kan bij mij dus op een rode knop rekenen, de andere op enthousiasme.”

Veeleisend

“De ideale act is verrassend, zowel sterk in uitvoering als inhoud en toont de persoonlijkheid van het talent of de talenten die op het podium staan”, merkt An nog op. “Ik kom misschien veeleisender over dan de andere juryleden, maar dat is een logisch gevolg van al enkele jaren in deze jury te zetelen en daarbuiten al veel talentenjachten te hebben gepresenteerd.”

TAGS  I  An Lemmens  I  Belgium’s Got Talent  I  shownieuws