Ellemieke Vermolen reageert voor het eerst op nieuwe relatie van haar ex Sergio Herman Buitenland
Buitenland

Ellemieke Vermolen reageert voor het eerst op nieuwe relatie van haar ex Sergio Herman

Ellemieke Vermolen reageert voor het eerst op nieuwe relatie van haar ex Sergio Herman

Ellemieke Vermolen heeft openhartig gesproken over haar gebroken huwelijk met Sergio Herman. Ze deed dat in NINA.

“Soms is het beter om allebei apart gelukkig te zijn, dan samen ongelukkig", vertelt Ellemieke. Ze stellen wel samen de kinderen voorop. "Wij tweeën hebben er een zootje van gemaakt, maar daar ­kunnen de kinderen niks aan doen. Alle afspraken gaan voorlopig heel vlot.”

"Het is aan mij en aan Sergio om elkaar te blijven respecteren. Ik vind het fijn dat hun papa bij ons binnenkomt en een kopje koffie drinkt. En dat hij mij, als ik de kinderen afzet, even binnen vraagt omdat hij een nieuw schilderij wil tonen. Dat moet zo blijven – ook als er andere partners bij komen", klinkt het. Het bewijst dus dat het nog goed gaat tussen Ellemieke en Sergio, ondanks de relatiebreuk.

Sergio heeft intussen wel een nieuwe vriendin. “Het gaat zoals het gaat. Alles draait om respect. Tot dusver wordt er weinig over gedeeld en daar ben ik blij om. Maar los daarvan: je gunt elkaar ook weer het geluk, hoor. Ik vind dat net mooi."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws