-->

Martien Meiland ontkent hardnekkig gerucht: “Erica is nooit met hem naar bed geweest”

Martien Meiland ontkent hardnekkig gerucht: “Erica is nooit met hem naar bed geweest”
Zaterdag 2 Oktober 2021 - 20:00   I   Foto: SBS   I  

Martien Meiland trouwde in 1985 met Erica Renkema. Het huwelijk hield 26 jaar stand, tot Martien uit de kast kwam. In 2019 trouwden ze voor een tweede keer. Een zeer speciale gezinssituatie, dus.

“Nou, dat is vanzelf zo gegroeid", legt Martien uit in Dag Allemaal. "Je hebt twee kinderen en dat speelt een grote rol, natuurlijk. Als er wat was, dan belden Erica en ik met mekaar. Op een gegeven moment kocht zij een klein huisje in Noordwijk, 200 meter van bij mij.” 

“Als iedereen terugkwam van het werk, zaten we allemaal samen bij mij in de woonkamer een wijntje te drinken", aldus de 'Chateau Meiland'-ster. "En dan ging Erica naar huis om te koken. Tot ik zei: ‘Joh, we moeten de koppen en het geld bij elkaar steken en weer onder één dak gaan wonen. Da’s toch veel voordeliger.’ Wij houden van elkaar.”

Zelfs niet gezoend

Martien en Erica hebben vanzelfsprekend een open relatie. Het gerucht deed dan ook de ronde dat Erica een relatie zou hebben gehad met een Nederlandse privédetective. “Ja, nou, dat is helemaal haar vriend niet", verzekert Martien. "Ze is nooit met die man naar bed geweest, er is zelfs niet gezoend. Trouwens, als ik of zij met iemand zou afkomen, dan moet die ook door het hele gezin aanvaard worden, anders heeft het geen zin.”

TAGS  I  Martien Meiland  I  Chateau Meiland  I  shownieuws