-->

Acteur Maarten Cop doet verrassende oproep aan ‘Familie’-makers: “Met háár wil ik een scène spelen”

Acteur Maarten Cop doet verrassende oproep aan ‘Familie’-makers: “Met háár wil ik een scène spelen”
Zondag 3 Oktober 2021 - 14:00   I   Foto: VTM   I  

Sinds kort is Jelle Van den Bossche weer te zien in ‘Familie’. Dit keer wordt het personage niet meer gespeeld door Felix Jamaels, maar door nieuwe aanwinst Maarten Cop. Niet dat Maarten zo vertrouwd was met de soap.

De namen waarmee hij samen mocht werken, kende hij maar al te goed. “En het idee dat ik kon werken met al die toppers, maakte mij superenthousiast”, zegt Maarten in TV Familie. “Annie Geeraerts, Gunther Levi, Kürt Rogiers… Ik kijk naar hen op, en nu zijn we collega’s. Zelfs al een beetje vrienden. Ik besef nog niet helemaal dat dit géén droom is.”

Coole Karen

Gevraagd naar zijn favoriete moment op zijn eerste werkdag, antwoordt Maarten zonder twijfelen: “Mijn ontmoeting met Karen Damen! Als klein manneke was ik - samen met mijn zus - fan van K3.” 

“We hadden cd’s en films van K3 en zijn zelfs twee keer naar een show gaan kijken”, aldus de acteur. “Ik vond Karen de coolste. Het idee dat ik nu in dezelfde serie als Karen speel... Da’s echt de max. Hopelijk spelen we eens een scène samen. Dat zou zalig zijn.”

TAGS  I  Familie  I  Karen Damen  I  shownieuws  I  Maarten Cop