Marie krijgt duidelijke boodschap van papa Gert te horen: “Doe niet zo belachelijk” Buitenland
Buitenland

Marie krijgt duidelijke boodschap van papa Gert te horen: “Doe niet zo belachelijk”

Marie krijgt duidelijke boodschap van papa Gert te horen: “Doe niet zo belachelijk”

In december van 2019 werd bekend gemaakt dat Marie Verhulst haar papa Gert zou opvolgen als baasje van Samson. Hoewel ze met veel plezier de taak op zich nam, was ze vooral heel zenuwachtig voor de eerste live-shows.

“Ik wist echt niet hoe mensen gingen reageren”, zegt Marie in '22 Minuten Stomme Vragen’ op MNM. “De burgemeester van 'Samson & Gert' presenteerde die show en wij waren de eerste act en hij zegt: 'De eerste artiest is Samson. Vandaag treedt hij niet op met Gert.’ Heel dat publiek zegt: ‘Ooooh’ en de stress overviel me volledig.”

“Mijn vader was er ook. Ik heb nog gezegd: 'Jij moet op, die willen jou duidelijk horen. Ik ben hier niet op mijn plaats’”, aldus Marie. “Hij had zoiets van: 'Marie, doe niet belachelijk, ga gewoon.’”

De stress was achteraf gezien ook helemaal niet nodig. Een keer dat Marie begon te zingen, at het publiek uit haar hand. Op een bepaald moment scandeerden ze zelfs haar naam. ”Ik was echt mega-ontroerd", laat ze weten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws