-->

Verschrikkelijk voor prinsen William en Harry: “Ze zullen hier heel boos en gekwetst over zijn”

Verschrikkelijk voor prinsen William en Harry: “Ze zullen hier heel boos en gekwetst over zijn”
Vrijdag 8 Oktober 2021 - 21:00   I   Foto: Instagram   I  

Een controversiële nieuwe film over prinses Diana ging gisteravond in première. Hij veroorzaakte onmiddellijk verontwaardiging onder koninklijke experts die vinden dat de film haar van alle waardigheid berooft.

De film, ‘Spencer’, portretteert Diana als een emotioneel onstabiele, gebroken vrouw die zichzelf verwondt en hysterisch instort in het bijzijn van de jonge zoon prins William. Grafische scènes variëren van de fragiele prinses die fantaseert over zichzelf van de trap werpen tot stikken in een parelketting die haar door echtgenoot Charles werd geschonken. 

Diana, die stierf in een auto-ongeluk in Parijs in 1997, wordt getoond op het hoogtepunt van een geestelijke gezondheidscrisis terwijl ze vecht tegen boulimia - gereduceerd tot tranen terwijl ze zichzelf dwingt te braken en afdaalt in hallucinaties over haar eigen dood. 

Heel boos en gekwetst

Een “vernederende” douchescène in de film eindigt met de prinses die praat over een solo-seksact. Ingrid Seward, hoofdredacteur van Majesty Magazine, zei: “Het is echt wreed om haar zo af te schilderen. Het is totaal onnodig. William en Harry zullen hier heel boos en gekwetst over zijn. Ze zullen het verschrikkelijk vinden dat hun moeder op deze manier in zo'n enorme film wordt geportretteerd.”

TAGS  I  Spencer  I  prinses Diana  I  prins William  I  shownieuws