-->

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ hebben fantastisch nieuws te melden

Candice en Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ hebben fantastisch nieuws te melden
Vrijdag 15 Oktober 2021 - 10:00   I   Foto: Instagram   I  

Candice Martens en Marijn Lenaerts werden het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gekoppeld. Al snel werd duidelijk dat de liefdesexperten geweldig werk hadden geleverd: vanaf de eerste ontmoeting bleek er een enorme klik tussen hen te zijn.

Wat echter niet altijd even evident was voor Candice en Marijn, was de enorme afstand die ze wekelijks moesten overbruggen om in de weekends bij elkaar te kunnen zijn. In eerdere interviews gaven ze steevast aan dat daar nog dikwijls over gesproken en gediscussieerd zou worden. Maar kijk: ze zijn eindelijk tot een consensus gekomen!

“Wij hebben fantastisch nieuws!! The moment has come! Wij gaan samenwonen!”, schrijft een dolenthousiaste Candice op haar Instagrampagina. Al wil ze nog niet kwijt waar dat zal zijn. “Onze bestemming houden we nog even geheim”, knipoogt ze. “Beveren? Binkom? Tussenin?”

"Mmmh ik denk dat ik een vermoeden heb”, zegt die andere ‘Blind Getrouwd’-ster Winnie. Ook Christophe Ramont denkt het antwoord al te weten: “Mag ik het zeggen, Walter?”, klinkt het bij hem. “Natuurlijk gaan jullie samen wonen!!!! Leve de liefde!”, reageert ‘Familie’-actrice Sandrine André.

TAGS  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws