-->

Wim Lybaert heeft bijzondere boodschap voor zijn vrouw: “Voor mij hoeft het niet meer”

Wim Lybaert heeft bijzondere boodschap voor zijn vrouw: “Voor mij hoeft het niet meer”
Vrijdag 15 Oktober 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews   I  

Wim Lybaert is op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een van Vlaanderens populairste presentatoren. In ‘De Columbus’ nam hij iedere week een bekend persoon mee op avontuur, maar als hij zelf iemand mocht kiezen om mee op pad te nemen, zou zijn keuze snel gemaakt zijn.

“Katrien, mijn vrouw, zou mijn eerste compagnon zijn. Ze vraagt trouwens al lang om eens met die bus op reis te gaan”, lacht Wim in Humo. “Ze zou er goed passen: Katrien is iemand die niet bang is, die het volle leven niet schuwt.” 

“‘De Columbus’ zou een catharsis kunnen betekenen"

"Ze heeft ook altijd televisie gemaakt, en eigenlijk was ze voorbestemd om eindredacteur te worden”, zegt Wim over zijn vrouw. “Maar ze heeft zich heel erg weggecijferd voor het gezin, voor de kinderen. Voor mij dus, eigenlijk, want ik was ondertussen m’n drukke leven aan het leiden.” 

“‘De Columbus’ zou een catharsis kunnen betekenen”, aldus Wim. “Vier dagen waarin ik zou zeggen: ‘Voor mij hoeft het allemaal niet zo meer, schuif jij nu maar naar het voorplan. Breek uit!’ In het echte leven zeg ik haar dat ook, hoor, maar daarin smelt zo’n voornemen al snel in de routine van elke dag”, besluit hij.

TAGS  I  Wim Lybaert  I  De Columbus  I  shownieuws