Zaterdag 23 Oktober 2021 - 09:00   I   door Redactie

Lana geeft haar vriend borstvoeding: "We combineren dat met seks"

Lana geeft haar vriend borstvoeding:

Een mama van twee kinderen uit Schotland vindt borstvoeding geven zo leuk dat ze het ook doet bij haar vriend. "Borstvoeding bij volwassenen hangt nog steeds in de taboesfeer omdat mensen vinden dat dat niet hoort. Maar wij vinden er niets raars aan", luidt het.

Lana Michaels, een voormalige lerares, heeft kinderen van 11 en 7. Ze vond het heel leuk om haar kinderen borstvoeding te geven. "Ik gaf mijn zoon acht maanden borstvoeding en mijn dochter twee jaar. Daarna begon ik dat gevoel te missen", zegt ze.

Ze is vervolgens gaan opzoeken hoe ze borstvoeding kon geven zonder onlangs bevallen te zijn. "Ik ontdekte dat je de melkproductie terug in gang kan zetten door een kruidenmelksupplement in te nemen. Na drie dagen kreeg ik al een beetje melk uit mijn borsten en begon Shawn (haar verloofde, red.) ervan te drinken", vertelt ze. 

"We hebben vijf keer per week seks en af en toe combineren we dat met borstvoeding. Ik vind het fijn om te doen en mijn borsten worden er groter door. Ik ben van een 75C naar een 75D gegaan. Ik voel me sexyer en vrouwelijker als er melk in mijn borsten zit."

TAGS  I  Lana Michaels  I  borstvoeding