Nick Nuyens zet oorlog met Wout van Aert keihard verder Wielrennen
Wielrennen

Nick Nuyens zet oorlog met Wout van Aert keihard verder

Nick Nuyens zet oorlog met Wout van Aert keihard verder

De juridische strijd tussen Nick Nuyens en Wout van Aert blijft maar duren. Op 9 juni veroordeelde het Arbeidshof Van Aert tot het betalen van een verbrekingsvergoeding van 662.403,31 euro aan Nick Nuyens.

Van Aert had in 2018 zijn contract met Sniper Cycling, de ploeg van Nuyens, verbroken om "dringende reden". Dat contract liep nog tot 31 december 2019.

Sniper en Nuyens willen echter meer dan die 662.000 euro, zo weet Het Laatste Nieuws. Er werd rekening gehouden met het loon en de premies van Van Aert. Sniper wil ook dat de de start- en prijzengelden en de premies voor klassementen die Van Aert in het veldrijden kreeg uitbetaald, in rekening worden genomen.

Daarom eist Nuyens nu 1.090.846 euro van Van Aert. Ook de renner zelf vecht de beslissing van het Arbeidshof aan in Cassatie aan. Van Aert is niet akkoord met de 662.000 euro die hij moet betalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws