-->

Margriet Hermans geeft haar ongezouten mening: “Dit tv-programma is om van te kotsen”

Margriet Hermans geeft haar ongezouten mening: “Dit tv-programma is om van te kotsen”
Woensdag 27 Oktober 2021 - 10:00   I   Foto: SBS   I  

Margriet Hermans is weer terug van (nooit helemaal) weggeweest. Ze zetelt in de jury van ‘De Slimste Mens’ en maakt haar opwachting in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’.

In Story geeft Margriet haar ongezouten mening over enkele televisieprogramma’s. Datingprogramma’s lijken niet aan haar besteed, maar blijkbaar wel aan haar dochter en zangeres Celine Deloof.

"Celien kijkt naar ‘Temptation Island’, maar dat is echt om over te geven”, zegt Margriet. “Ik vraag me af waarom die koppels daaraan deelnemen. Ze verkondigen dat ze een goede relatie hebben, maar vijf minuten later liggen ze met iemand anders in bed! Trouw dan niet, blijf enkele jaren vrijgezel en ga dan je gangen. Dat heb ik gedaan”, lacht ze.

“‘Dating Naked’, nog zo’n belachelijk realityprogramma”, klinkt het. “Twee mensen die in hun blootje aan het daten slaan. Wat is hun motivatie? Ach, ik ben natuurlijk een senior, maar die tv-makers mikken duidelijk op een heel ander publiek. Tegenwoordig kijken we nog zelden een tv-programma volledig uit.”

TAGS  I  Margriet Hermans  I  Celien Deloof  I  shownieuws  I  Temptation Island