-->

Regi openhartig over zijn scheiding met Elke Vanelderen: “Dit had geen enkele zin”

Regi openhartig over zijn scheiding met Elke Vanelderen: “Dit had geen enkele zin”
Zaterdag 30 Oktober 2021 - 18:00   I   Foto: Photonews   I  

Begin dit jaar maakten Regi Penxten en Elke Vanelderen bekend dat ze een punt zetten achter hun huwelijk. Ze vormden 21 jaar een van Vlaanderens populairste koppels.

Ondanks hun scheiding komen Regi en Elke nog steeds goed overeen, in de eerste plaats voor de kinderen natuurlijk. “Zolang Elke hier woont, blijft alles min of meer bij het ­oude”, zegt Regi in Het Nieuwsblad. “In mijn hoofd lijkt het alsof er nog steeds niks aan de hand is, maar dat strookt natuurlijk niet met de werkelijkheid.” 

“Weet je, het ging ­gewoon niet meer tussen ons, dus had het ook geen zin om dat nodeloos te rekken”, vertelt Regi. “Da's natuurlijk een mislukking, zeker vanuit mijn standpunt. Want mijn ouders zijn ook ­gescheiden en ik heb altijd ­gezegd dat ik het beter zou doen. Niet dus.”

Kruispunten

Het harde werk dat Regi leverde op muzikaal vlak tijdens de coronalockdown, had zijn weerslag op zijn relatie. “Zo gaat het altijd, alles heeft zijn prijs", weet Regi. "Het is raar, ik heb het daar al vaker over gehad met muzikanten. Als kind droom je van een carrière in de ­muziek. Daar doe je vervolgens alles voor en als je dan op de grote kruispunten in je leven komt, kies je wéér voor de muziek. Hoe zou dat toch komen?"

TAGS  I  Regi Penxten  I  Elke Vanelderen  I  shownieuws