-->

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' nemen belangrijke beslissing over kinderwens

Candice en Marijn uit 'Blind Getrouwd' nemen belangrijke beslissing over kinderwens
Vrijdag 5 November 2021 - 07:30   I   Foto: VTM   I  

Candice Martens en Marijn Lenaerts werden aan elkaar gekoppeld in het vorige seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Er was meteen een klik tussen hen, en aan het eind van de reeks waren ze het enige koppel dat hun huwelijk een kans wilde geven.

Het gaat momenteel nog steeds uitstekend tussen hen. Meer nog: vorige week beslisten ze nog om definitief te gaan samenwonen. Candice heeft sindsdien nog geen mindere kantjes ontdekt bij Marijn. 

“Eigenlijk niet, nee. We waren vroeger al vaak bij elkaar. Ik vond het belangrijk om elkaar een tijdlang ‘af te toetsen’”, zegt Candice in TV Familie. “Zo ken je elkaar al heel goed voor je uiteindelijk gaat samenwonen. Dan zijn er geen grote verrassingen meer, zie je.”

“Mensen uit onze omgeving weten dat we het rustig aan doen”, aldus Candice. “Door corona hebben Marijn en ik nog niet veel kunnen reizen. En ik heb nog niet de kans gekregen om zijn familie en vrienden goed te leren kennen. Daar willen we eerst werk van maken. Voor een kindje hebben we nog alle tijd”, besluit ze.

TAGS  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws