Koen Wauters doet pijnlijke vaststelling: “Het is heel raar en ook moeilijk” Buitenland
Buitenland

Koen Wauters doet pijnlijke vaststelling: “Het is heel raar en ook moeilijk”

Koen Wauters doet pijnlijke vaststelling: “Het is heel raar en ook moeilijk”

Koen en Kris Wauters losten onlangs hun nieuwe Clouseau-single ‘Eén keer in een leven’. Het lied heeft een speciale betekenis. Het werd meegeschreven door de betreurde Stefaan Fernande.

“Koen is vorig jaar gescheiden en dus zat ik met onze tekstschrijver Stefaan Fernande (hij overleed begin september, nvdr.) te freewheelen: wat als Koen iemand nieuw tegenkomt?”, zegt Kris in Dag Allemaal. “Valt die vrouw dan voor wie hij is, of voor zijn bekendheid? Hoe graaf moet het dan zijn om op een knopje te kunnen duwen dat alles uitveegt.”

Koen geeft eerijk toe dat het raar aanvoelt om na het overlijden van Stefaan liedjes van hem te zingen. “Héél raar en moeilijk”, aldus de zanger. “‘Nobelprijs’, dat hij voor ons schreef, heeft nu een andere lading als ik dat zing bij optredens. Net als de nummers van ons nieuwe album waaraan hij zo intens heeft meegewerkt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws