-->

Dorian ontroostbaar na drastische beslissing van James Cooke: “Ik ga hem heel hard missen”

Dorian ontroostbaar na drastische beslissing van James Cooke: “Ik ga hem heel hard missen”
Zaterdag 20 November 2021 - 09:30   I   Foto: Instagram   I  

Het zijn drukke tijden voor James Cooke. Hij is momenteel te zien als jurylid in ‘De Slimste Mens’, dra begint zijn show ‘X: De Musical’ en binnenkort is hij ook nog eens drie weken weg van huis voor de opnames van ‘Over De Oceaan’.

“We hebben erover gepraat en ik zei: ‘Liefje, van mij mag je ’t zeker doen, want ik zou het zelf ook graag doen’”, zegt Dorian, James’ echtgenoot, daarover in Dag Allemaal. “Het lijkt me een uniek avontuur. Maar ik ga hem heel hard missen.” 

“Ik ben ook echt bang dat hem iets overkomt, en het erge is dat hij totaal onbereikbaar is”, aldus Dorian. “Nu moet ik er gewoon van uitgaan dat het goed gaat en dat hij ergens op een grote plas op een boot zit.” 

Om zijn gedachten te verzetten, stort Dorian zich op zijn werk. “Mijn agenda staat bomvol", laat hij weten. "Ik ga naar mijn familie in Ronse, naar voorstellingen kijken, naar Amsterdam, er moeten schilderwerken gebeuren in huis... Ik ga mij niet vervelen. En bij zijn terugkeer zal ik James met open armen ontvangen."

TAGS  I  James Cooke  I  De Slimste Mens  I  shownieuws  I  Over De Oceaan