Dinsdag 23 November 2021 - 09:00   I   Foto: The Sun  I   door Redactie

Vrouw (32) lokt 15-jarige schooljongen naar haar huis en heeft seks met hem: “Ik voelde me eenzaam”

Vrouw (32) lokt 15-jarige schooljongen naar haar huis en heeft seks met hem: “Ik voelde me eenzaam”

Sedu Epuna, een 32-jarige Britse vrouw, vliegt voor 3 jaar de gevangenis in omdat ze seks had met een 15-jarige jongen. Epuna was 29 toen ze de tiener op sociale media ontmoette en hem naar haar huis lokte.

Epuna gaf in de rechtbank toe dat zij seksuele activiteiten had met een kind, maar verklaarde dat het slachtoffer aanvankelijk vertelde dat hij 17 was. De rechtbank aanhoorde dat de tweede keer dat ze elkaar ontmoetten, hij toegaf dat hij 15 was, maar dat weerhield haar er niet van om gemeenschap met hem te hebben. 

Uit sms-gesprekken tussen de twee bleek dat het slachtoffer Epuna vertelde dat hij van haar hield. Zij antwoordde dat als mensen het te weten zouden komen van hen, ze in de gevangenis zou belanden. In de sms’jes bespraken de twee ook verschillende seksstandjes en stuurde ze hem pornografische afbeeldingen. 

“Ik was pas 15 en onervaren"

In een slachtofferverklaring, voorgelezen aan de rechtbank van Hull, zei de tiener dat Epona misbruik van hem maakte terwijl zijn grootmoeder op sterven lag in het ziekenhuis. “Ik voel me beschaamd door wat er is gebeurd. Ze was een stuk ouder dan ik en ik heb het gevoel dat ze me misbruikt heeft.” 

“Ik was pas 15 en onervaren, ik was ook nieuwsgierig en naïef, zoals veel jongens van mijn leeftijd. Mijn oma was ziek en dat wist ze. Ik heb het gevoel dat ze misbruik van me heeft gemaakt. Ik ben er gewoon in meegegaan.” 

David Godfrey, de verdedigende advocaat, zei dat Epuna zich erg schaamt voor wat er is gebeurd en dat zij eenzaam was toen dit gebeurde. Rechter David Tremberg had hier geen oren naar en zei dat ze hem had gebruikt voor haar "eigen seksuele bevrediging" en veroordeelde haar zonder pardon tot 32 maanden gevangenisstraf.

TAGS  I  Sedu Epuna  I  Hull