Woensdag 24 November 2021 - 12:00   I   Foto: Daily Mail  I   door Redactie

Model (33) dat met zichzelf trouwde, gaat scheiden: “Ik heb iemand anders leren kennen”

Model (33) dat met zichzelf trouwde, gaat scheiden: “Ik heb iemand anders leren kennen”

In september haalde Cris Galera de Britse krantenkoppen nog omdat ze toen aankondigde dat ze met zichzelf gerouwd was. Het ‘huwelijk’ was echter geen lang leven beschoren: Cris maakt nu namelijk bekend dat ze iemand anders heeft gevonden.

In september trouwde Cris Galera nog met zichzelf, omdat ze het beu was om afhankelijk te zijn van mannen. Ze beweerde ook dat ze het geaccepteerd had om alleen te zijn, en dat ze niet teleurgesteld was dat er geen bruidegom aan te pas kwam. Maar het lijkt erop dat ze er na 90 dagen genoeg van heeft om haar eigen vrouw te zijn.

Ze vertelt nu in de Daily Star dat ze iemand heeft ontmoet waarop ze verliefd begint te worden. Over haar scheiding zei Cris: "Ik was gelukkig zolang het duurde.” Van het huwelijk heeft ze geen spijt: "Ik bereikte een punt waarop ik volwassen werd, ik realiseerde me dat ik een sterke en vastberaden vrouw ben. Ik was altijd bang om alleen te zijn, maar ik realiseerde me dat ik moest leren om me goed te voelen over mezelf. Toen dat gebeurde, besloot ik het te vieren.”

TAGS  I  Cris Galera