-->

Onwaarschijnlijk gerucht over Marco Borsato: “Dit gaat ontploffen”

Onwaarschijnlijk gerucht over Marco Borsato: “Dit gaat ontploffen”
Vrijdag 26 November 2021 - 17:00   I   Foto: SBS   I  

Ook al hebben Marco Borsato en Leontine al even de draad weer opgepikt na hun ophefmakende breuk, toch blijft de zanger voor controverse zorgen bij onze noorderburen. Zo gaat er een gerucht rond dat hij zoekt te emigreren.

RUMAG-presentator Farja Farvardin, die ook wel bekend is als FawryNotSawry, heeft van goede bron vernomen dat Marco aan ‘veel te jonge meisjes’ zou hebben gezeten. “Ik vind het eigenlijk best wel moeilijk om dit aan te kaarten van Marco Borsato”, zegt hij in het programma ‘De Roddelloog’.  

“Hij is dus coach geweest bij een talentenjacht wat gemaakt is voor kinderen en waarin hij kinderen moest begeleiden”, vervolgt Farvardin. “Toen kwamen er berichten van: hij heeft blijkbaar – dat hoorde ik van mensen – meisjes aangeraakt van hele jonge leeftijd. Ik dacht: dit kán niet, ik kan het gewoon niet geloven van Marco.” 

Rechtszaak

“Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen", aldus Farvardin. "Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren.” 

“Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Italië een stukje grond heeft gekocht", klinkt het. "Stel je voor dat het gaat ontploffen, dan gaat hij dus emigreren naar Italië of onderduiken. Dat is dus wel zijn plan al, om te emigreren als het daadwerkelijk gaat exploderen.”

TAGS  I  Marco Borsato  I  shownieuws