Klaasje (K3) toont zich van haar meest sexy kant: “Wat een lekker ding” Buitenland
Buitenland

Klaasje (K3) toont zich van haar meest sexy kant: “Wat een lekker ding”

Klaasje (K3) toont zich van haar meest sexy kant: “Wat een lekker ding”

Klaasje Meijer heeft er enkele rustgevende dagen opzitten. Ze genoot van zon, zee en strand, maar nu zit de deugddoende vakantie er weeral op.

“Nog héél even (na)genieten van deze prachtige vakantie”, schrijft de voormalige zangeres van K3 op haar Instagrampagina, waarna ze verkondigt dat het nu weer tijd is om volop aan de bak te gaan en te gaan genieten van nieuwe dingen, na haar K3-carrière.

Dat Klaasje als zangeres van K3 fysiek in topvorm moest zijn, is bekend, en haar volgers zijn dan ook nog steeds onder de indruk van haar verschijning in bikini. “Prachtige vrouw, niet te doen hè. Dit is toch een lichaam voor JAAAA tegen te zeggen”, merkt iemand op in de reacties.

“Mooie sexy meid, Klaasje”, zegt een ander. Nog iemand anders schrijft: “You’re shining, Queen!” “Wat een lekker ding en mooie vrouw ben je“, “Hoe mooi kan je zijn?” en “Wat een lekker ding ben jij, hoor, Klaasje!” lezen we ook nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws