-->

Er moet Kathleen Aerts dringend iets van het hart: “Ik was gechoqueerd toen ik dit hoorde”

Er moet Kathleen Aerts dringend iets van het hart: “Ik was gechoqueerd toen ik dit hoorde”
Zaterdag 27 November 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I  

De nieuwe Zuid-Afrikaanse variant van het coronavirus baart de meeste wetenschappers zorgen. Uiteraard is ook Kathleen Aerts, die in Zuid-Afrika woont, dit ter oren gekomen. Zij kroop in haar pen om haar hart te luchten in een lange boodschap.

“Eergisteren hoorde ik op de Zuid-Afrikaanse radio dat een ZA labo een nieuwe variant heeft ontdekt maar eentje die niet tot meer ziekenhuis opnames leidt”, begint Kathleen. “Er is tot nu geen enkel bewijs waar deze zgn variant is ontstaan.” 

“Feit: Zuid-Afrika is sinds maanden terug een vrij land: mits een snelle temperatuur check, ontsmetten van de handen en het dragen van een mondmasker bij binnenkomst, ben je overal welkom!”, aldus het voormalig K3’tje. “De afgelopen maand mochten wij zo’n 300 Belgen en Nederlanders ontvangen die intens genoten van herwonnen vrijheid en die allemaal negatief getest maar met tonnen positieve energie terugkeerden.”

 

“Cijfers: Zuid-Afrika heeft sinds maanden opvallend minder ‘besmettingen’ dan in Europa (gisteren zo’n 2700)”, vervolgt Kathleen. “Zelf ben ik geen cijfertype en gezien cijfers beïnvloedbaar zijn en afhankelijk van vele externe factoren (aantal tests etc…) wil ik dit graag staven vanuit mijn eigen ervaring: ik ken momenteel NIEMAND ook niet in de wijde kring hier in Zuid-Afrika die Covid heeft.”  

“Travel ban: Wij waren dan ook stomverbaasd om niet te zeggen gechoqueerd hoe de politieke wereld halsoverkop (in minder dan 12uur) heeft gereageerd: zonder enig deftig onderzoek wordt Zuid-Afrika gestraft enkel maar omdat een Zuid-Afrikaanse wetenschapper in een labo een variant heeft ontdekt en hier eerlijk over communiceerde”, klinkt het. “Een travel ban enkel gebaseerd op ‘het zou wel eens de meest besmettelijke kunnen zijn, het zou dit het zou dat…’ De straf is hier uitgedeeld nog voor het ‘proces’ plaats vond.”  

Tegenstrijdige berichtgeving

“Ik ben verward”, geeft Kathleen toe. “Niet alleen vandaag maar al 2 jaar lang. Verward door zoveel tegenstrijdige berichtgeving. Daarom ga ik sinds enige tijd zelf op zoek naar MIJN waarheid. Ik volg amper nog het reguliere nieuws maar grasduin een stapje verder op het internet. Verrassend en inspirerend wat je dan te weten komt. Want ik wens geen wereld meer vol verdeeldheid, afgescheidenheid, beperking en angst.”

TAGS  I  Kathleen Aerts  I  K3  I  shownieuws  I  Zuid-Afrika