-->

Jonge mama verdient grof geld: “Mijn zoontje slaapt hiernaast terwijl ik naaktfoto’s neem”

Jonge mama verdient grof geld: “Mijn zoontje slaapt hiernaast terwijl ik naaktfoto’s neem”
Dinsdag 30 November 2021 - 09:30   I   Foto: Daily Star   I  

Emily Mai, een 31-jarige Australische mama, verdient grof geld met het posten van pikante foto’s op OnlyFans. Ondertussen slaapt haar zoontje gewoon in de kamer ernaast.

Toch houdt Emily vol dat ze een gewone moeder is, ondanks dat ze een slordige 150.000 per jaar verdient op de website waar content en abonnementen gedeeld worden voor geld. Emily, een voormalige stripper, zegt dat ze negatieve opmerkingen heeft gekregen van andere moeders over haar carrière, maar dat kan haar niets schelen. Op Instagram heeft Emily zo’n 70.000 volgers. 

"Ik word wakker, geef mijn zoon ontbijt en heb mijn ochtendroutine waarbij ik koffie zet en mijn OnlyFans check”, zegt de voormalige stripper. “Ik wacht tot mijn zoon zijn dutje doet om content te creëren. Als hij slaapt, doe ik administratie of maak ik foto's in een andere kamer. Maar ik maak geen video’s als hij in huis is. Dan zorg ik ervoor dat iemand van de familie op hem past.”

Designerhandtassen en lekker eten

“Veel van wat ik verdien, wordt gespaard voor zijn toekomst”, laat Emily, die in de wolken is met haar ‘baan’, weten. "Ik verdien al dit geld niet om het uit te geven aan designerhandtassen en lekker eten, hoor. En ik kan zoveel tijd doorbrengen met mijn zoon.”

Haar moeder was aanvankelijk geen voorstander van de carrièrewending van haar dochter, maar ziet er nu toch de voordelen van in. “Mijn moeder is erg conservatief en praat niet graag met me over mijn werk, ze vraagt ​​wanneer ik een kantoorbaan krijg”, aldus Emily. “Maar ze heeft door de jaren heen gezien hoe aanwezig ik ben geweest met mijn zoon en de familie en het heeft haar ervoor opengesteld. De rest van mijn familie was zo geweldig en begripvol”, besluit ze.

TAGS  I  Emily Mai  I  OnlyFans