-->

Kijkers van ‘Familie’ stoppen massaal met kijken: “Dit is schandalig”

Kijkers van ‘Familie’ stoppen massaal met kijken: “Dit is schandalig”
Dinsdag 30 November 2021 - 18:00   I   Foto: VTM   I  

Dat de makers van ‘Familie’ voor een ‘shockeffect’ willen zorgen, dat mag nu wel zeer duidelijk zijn. Na Gunther Levi en Martine Jonckheere mogen nu ook Ludo Hellinx en Hilde Van Haesendonck opkrassen.

De kijkers van ‘Familie’ weten de laatste weken niet goed wat ze meemaken. Het lijkt wel alsof de makers van ‘Familie’ met de grove borstel door de cast aan het gaan zijn. Dat Martine Jonckheere geen lang verblijf kreeg, dat stond eigenlijk al in de sterren geschreven, maar dat Gunther Levi zijn biezen mocht pakken, zag werkelijk niémand aankomen. Nu moeten kijkers ook nog eens afscheid nemen van Ludo Hellinx en Hilde Van Haesendonck, en daar kunnen zij niet mee lachen.

“Waar zijn ze mee bezig?”

“Van een topreeks naar een flopreeks… Goed bezig, stop dan gewoon onmiddellijk, hè zeg”, klinkt het teleurgesteld op de sociale media. “Als kijker van het eerste uur stop ik nu met kijken. Spijtig maar voor een tienerprogramma ben ik echt te oud geworden”, lezen we ook.

“Waar zijn ze mee bezig?”, vraagt een verontwaardigde fan zich af. “Ze zijn ‘Familie’ gewoon aan het kapotmaken. Het is een kinderprogramma geworden. Alle deftige volwassen personages en acteurs verdwijnen en er komen alleen tieners bij. Je gaat het bijna op Ketnet mogen afspelen of studio 100.”

Schandalig

“Gooi anders iedereen buiten, of stop gewoon met ‘Familie’”, zegt een ander. “Want geen topacteurs is ook geen topserie. Of nog beter: smijt de schrijvers buiten.” Nog iemand briest: “Wat zijn jullie er toch van aan het maken? Een dikke soep! Waar zit jullie verstand in godsnaam, al die acteurs ontslaan! Jullie gaan veel kijkers verliezen. Ik kijk alvast niét meer.” 

“Als het richting een jeugdprogramma gaat, dan mogen ze het ook om 18u uitzenden en dan kijk ik niet meer. Schandalig”, lezen we nog. En ook: “Als ze zo verder doen, gaan ze nog veel kijkers verliezen. Ik ga alvast niet meer kijken, want met personages als Kato, Cedric of Vanessa, neen, daar doe je mij geen plezier mee.”

TAGS  I  Familie  I  Gunther Levi  I  Ludo Hellinx  I  shownieuws