-->

‘Familie’-fans krijgen geweldig nieuws te horen

‘Familie’-fans krijgen geweldig nieuws te horen
Vrijdag 10 December 2021 - 12:30   I   Foto: VTM   I  

Tijdens de kerst- en eindejaarsperiode zorgt VTM voor heel wat hartverwarmende programma’s. Zo komen er kerstspecials van ‘Code van Coppens’ en ‘Snackmasters’ en wordt kerst in de zon gevierd in ‘Villa Zuid-Afrika’, en in de Zweedse sneeuw in ‘Camping Coppens’. Maar ook de ‘Familie’-kijkers worden in de watten gelegd.

Speciaal voor 30 jaar ‘Familie’, nemen Aaron Blommaert en zijn tv-vader Kürt Rogiers - Raven en Lars in de soap - het op tegen Bieke Ilegems en Erik Goossens - het iconische koppel Babette en Peter uit de beginjaren van ‘Familie’. 

In een speciale aflevering van ‘Code van Coppens’ op zondag 12 december steken Staf en Mathias beide duo’s in geschenkverpakking en sturen hen op naar Santa Kees, de broer van de Kerstman. Onderweg loopt niet alles soepel waardoor zelfs de immer rustige Kürt Rogiers in complete ‘beest-modus’ gaat. 

Dubbele jubileum-aflevering

De VTM-kijkers kunnen tijdens de kerstvakantie ook rekenen op enkele heerlijke kerstfilms. Op kerst- en oudejaarsavond is er de vaste afspraak met ‘Home Alone’ (24/12) en ‘Home Alone 2’ (31/12). De onhandige maar hilarische Mr. Bean (25/12 en 01/01, en vanaf 27/12 als vervangprogramma voor ‘De Buurtpolitie’ in de vooravond), twee nieuwe afleveringen van ‘Wat Een Jaar!’ (25/12 en 01/01) met Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel, en Jacques Vermeires Zaalshow 1 en 2 (26/12 en 02/01) zorgen voor de humoristische toets. 

Op donderdag 30 december volgt een dubbele jubileum-aflevering van ‘Familie’ en de finale van ‘Snackmasters Kerst’. Het aftellen naar 2022 op 31 december gebeurt met de 21 grootste hits én feestelijke gelukwensen van tal van BV’s in De 21 van 2021.

TAGS  I  VTM  I  Familie  I  Koen Wauters  I  Nathalie Meskens  I  shownieuws  I  Kürt Rogiers