-->

Er moet Regi dringend iets van het hart: “Het is allemaal de schuld van Freek Braeckman”

Er moet Regi dringend iets van het hart: “Het is allemaal de schuld van Freek Braeckman”
Dinsdag 14 December 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews   I  

Op 27 december brengt VTM opnieuw ‘Uw film van het jaar’. Daarin gaat Freek Braeckman op bezoek bij mensen die 2021 mee vorm hebben gegeven. De muziek is van Regi en zijn nieuwe zangeres Paulien.

Vorige donderdag waren de opnames in de duinen van Knokke-Heist. De locatie was ideaal, maar het weer werkte allesbehalve mee: het regent, is amper 6 graden en er staat een snijdende wind wanneer Regi en Paulien een speciale versie van ‘1000 Sterren’ inblikken. 

“Het is wat emotioneler", zegt Regi in 'VTM NIEUWS'. "We hebben er wat strijkers bij op gezet. Het is een hartverwarmende versie, maar dat hebben we ook nodig voor onze harten te verwarmen. We krijgen het er nu wel niet warmer van. Dit is allemaal de schuld van Freek Braeckman. Hij heeft ons hier persoonlijk voor gevraagd, en ik denk dat het ook zijn persoonlijk idee was om ons op een duin te zetten.”

En dat klopt: Freek vond de duinen in Knokke-Heist de ideale opnamelocatie. “We zijn heel bewust naar zee gekomen, omdat ik het het jaar van de golven vond”, zegt Freek. “Er is van alles over ons heen gegolfd: corona, vaccinaties, het water in Wallonië, de taliban in Afghanistan. Ik vond dat een heel mooi beeld voor dit jaar. En daarom was ik dus op het idee gekomen om Regi hier te laten optreden.

TAGS  I  Regi  I  Freek Braeckman  I  VTM NIEUWS  I  shownieuws  I  Knokke-Heist  I  1000 Sterren