-->

Prins Harry woest op zijn broer William: “Wie denk je wel dat je bent?”

Prins Harry woest op zijn broer William: “Wie denk je wel dat je bent?”
Dinsdag 14 December 2021 - 10:00   I   Foto: Photonews   I  

Een nieuw boek over de Britse prinsen William en Harry zorgt opnieuw voor ophef over het kanaal. Voor ‘Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan’ sprak schrijver Christopher Anderson met bronnen uit het paleis die aanvullende informatie deelden over de kloof tussen William en Harry.

"Prins Harry was zo woedend toen zijn oudere broer, prins William, zijn romance met Meghan Markle in twijfel trok, dat hij eruit flapte: 'Wie denk je in godsnaam dat je bent?’”, citeert Page Six Anderson. "De vermeende uitbarsting in september 2017 vond plaats toen Harry aangaf dat hij op het punt stond zijn Amerikaanse vriendin ten huwelijk te vragen, waardoor William zich genoodzaakt voelde om te vragen: 'Waarom zo overhaasten?’" 

Volgens Andersen maakten mensen die dicht bij Harry stonden zich zorgen over hoe snel de aankondiging van het huwelijk kwam, nadat hij in juli 2016 op een blind date met Markle ging. "Een van de sceptici was zijn oom, graaf Spencer - de broer van wijlen prinses Diana - die William aanmaande om zijn mening naar voren te brengen en duidelijk te maken dat de tortelduifjes het rustiger aan moesten doen", meldt Page Six. 

Maar Andersen zegt dat William door hun oom bij de vete te betrekken de zaken “veel erger” maakte tussen de zonen van wijlen prinses Diana. De auteur beweert dan ook dat Harry “woedend” was omdat zijn broer actief probeerde anderen zich met zijn persoonlijke zaken te laten bemoeien.

TAGS  I  Meghan Markle  I  prins Harry  I  prins William  I  shownieuws  I  prinses Diana