-->

VTM heeft grootse plannen met 'Familie'-Kürt Rogiers: Dit is er aan de hand

VTM heeft grootse plannen met 'Familie'-Kürt Rogiers: Dit is er aan de hand
Dinsdag 21 December 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

Binnenkort waait de Nederlandse knikkersensatie ‘Marble Mania’ over naar Vlaanderen. VTM maakt een eigen versie van de tv-hit en niemand minder dan Kürt Rogiers zal de show presenteren.

‘Marble Mania’ is een leuke spelshow voor het hele gezin, vol spanning en sensatie en vooral vol knikkerplezier. Elke week nemen drie bekende Vlamingen het tegen elkaar op op de mooiste knikkerbanen, in zenuwslopende rondes van mini-bowlen tot penaltyschieten, geluksraces en de uiteindelijke grote finale. 

Kurt Rogiers, host van ‘Marble Mania’, licht toe: “De Nederlandse tv-show ‘Marble Mania’ was in Nederland een echte hit en bracht knikkeren weer helemaal terug. De knikkerhype laten we nu ook overwaaien naar ons land met deze bijzonder plezante show voor het hele gezin, waarin ook de K3’tjes het tegen elkaar opnemen. Het was een fantastische opnamedag met hen en een fijn weerzien sinds ‘K2 zoekt K3’!” 

“Ik kijk er erg naar uit om me samen met mijn dochters in de zetel te nestelen en elke week mee te leven met de prachtige knikkerbanen en te genieten van de zenuwslopende races van de BV’s.” De opnames van ‘Marble Mania’ zijn inmiddels achter de rug. Wanneer de show bij VTM te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

TAGS  I  Kürt Rogiers  I  Familie  I  VTM  I  shownieuws