-->

Hanne van K3 onthult belangrijk babynieuws: "Heel blij"

Hanne van K3 onthult belangrijk babynieuws:
Zondag 26 December 2021 - 14:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Geen van de meisjes van K3 hebben al een kind. Hanne Verbruggen is intussen 27 en getrouwd, dus krijgt ze die vraag wel vaker.

Gaan Hanne en haar man Jorn binnenkort aan kinderen beginnen? "O, ik haat het als mensen zeggen: ‘Je bent nu een jaar getrouwd en je bent al 27, dus…", reageert Hanne in Story. Hanne voelt de klok nog niet tikken voor een baby, zo benadrukt ze in Story. "Voorlopig niet."

Juli 2022?

Dat die vraag vaker komt voor Hanne, is niet onlogisch. Dat beseft ze zelf ook wel. Het zou in ieder geval wel de planning van K3 in de war sturen. Marthe ziet er de humor wel van in. "Stel je voor: in 2022 is er nog een plekje vrij tussen juli en september. Als je dan wilt…", lacht ze tegen Hanne.

Studio 100 heeft benadrukt zich niet te zullen bemoeien met de planning van kindjes. Dat betekent dat Hanne, Marthe en Julia daar helemaal vrij in zijn. Het spreekt voor zich dat ze bij een eventuele zwangerschap even uit de roulatie zullen zijn. Dat betekent dan ook dat K3 even de activiteiten op een lager pitje moet zetten.

Biologische klok

Van Hanne zal het voorlopig echter nog niet komen. "Al heb ik veel vriendinnen die kriebels hebben, en via K3 kom ik ook veel in contact met kindjes. Ik zie doodgraag kinderen en wie weet voel ik ineens heel hard de biologische klok tikken, maar nu ben ik heel blij met mijn leven zoals het is", zegt ze. 

Hanne stelt dat ze geen rekening hoeft te houden, ook niet met haar partner. Dat leven bevalt haar momenteel wel. Het is natuurlijk ook al sowieso erg druk met K3. "Ik wil nog even jong en onbezonnen zijn", is Hanne duidelijk. Voorlopig dus geen kindjes bij haar en Jorn.

TAGS  I  Hanne Verbruggen  I  K3