-->

Hele reeks kerstfoto's van De Pfaffs: Zo ziet de familie er vandaag uit

Hele reeks kerstfoto's van De Pfaffs: Zo ziet de familie er vandaag uit
Zondag 26 December 2021 - 17:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Bijna 20 jaar geleden konden we de avonturen van 'De Pfaffs' volgen in een docusoap. Dat was toen immens populair.

Al vaak kwam de vraag of er nog een terugkeer van de Pfaffs komt. Ook de Planckaerts zijn immers teruggekeerd op tv, met groot succes. Kelly Pfaff zei eerder al dat ze het niet helemaal uitsluit, maar de kans lijkt op dit moment toch eerder klein.

Interessant voorstel?

"Als er ’n heel interessant voorstel uit de bus komt, ook inhoudelijk, nemen we het misschien wel in overweging. Maar anderzijds: wij hebben dat tien jaar gedaan", zei Kelly aan Dag Allemaal. "En we zijn gestopt toen Shania naar de middelbare school ging. Heel bewust, om haar wat te sparen. Da’s goed gelukt, denk ik."

Zoveel jaren later postte Kelly op Instagram naar aanleiding van Kerstmis een nieuwe lading foto's van de familie. Zo ziet de familie er nu uit. De kinderen zijn natuurlijk allemaal een pak ouder geworden. Opvallend is ook hoe gelukkig Jean-Marie Pfaff en zijn vrouw Carmen op de foto staan.

Nagenieten

"Aan het nagenieten van het grootste geluk ”samen zijn”, schrijft Kelly bij de reeks foto's. "Ongelooflijk gezellige avond", reageert zus Debby. "Love you all to the moon and back".

De foto's
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris 🎀 (@kellypfaffg)

TAGS  I  De Pfaffs  I  Kelly Pfaff  I  Jean-Marie Pfaff  I  Carmen Pfaff