-->

Philippe Geubels neemt ingrijpend besluit: "Het is afschuwelijk"

Philippe Geubels neemt ingrijpend besluit:
Maandag 27 December 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Gisteren is het tweede seizoen van 'Taboe' begonnen op Eén. De reacties zijn weer uitermate positief.

Philippe Geubels is weer de gastheer van dienst. Geubels laat in Het Laatste Nieuws weten dat hij allerminst een fan is van de sociale media. Daarbij wordt het voorbeeld aangehaald van Lotte Vanwezemael. Zij werd na de eerste aflevering van 'Dancing With The Stars' het slachtoffer van body shaming. De seksuologe haalde toen zelf zwaar uit.

"Afschuwelijk"

"Hier kots ik van", reageerde Lotte op Instagram. "Moet mijn gewicht écht een discussiepunt zijn en blijven? Ik ben facking rond en gezond. Ik ben blij met mijn lijf. Aan alle bodyshamers: kiss my juicy ass!"

Ook Philippe Geubels heeft er geen goed woord voor over. “Afschuwelijk. Ik wist meteen weer waarom ik sociale media zoveel mogelijk mijd. Het is een beerput. En de bodem ligt vol met lui die zich slecht voelen in hun vel. Ze kanaliseren al die negativiteit door bagger naar anderen te smijten", stelt Geubels in Het Laatste Nieuws.

"Ermee gestopt"

Geubels kreeg er zelf ook al mee te maken, met negatieve reacties. Er waren dan tal van positieve reacties op een post, maar die ene negatieve viel Geubels meer op. "En net die spookte dagenlang door mijn hoofd", vertelt hij. "Daarom ben ik ermee gestopt. Ik post nog wat dingen rond mijn programma’s, maar voorts vertoon ik me daar niet.”

TAGS  I  Philippe Geubels  I  Lotte Vanwezemael