Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ roept Candice op het matje: “Nu is het genoeg geweest”

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ roept Candice op het matje: “Nu is het genoeg geweest”
Woensdag 29 December 2021 - 08:00   I   Foto: Instagram   I  

Het leven lacht Marijn Lenaerts en Candice Martens, de enigen die het afgelopen seizoen het ‘Blind Getrouwd’-experiment doorstonden, toe. Zeker sinds het koppel eindelijk de knoop doorhakte en besliste om te gaan samenwonen in Binkom. Toch heeft Candice Beveren niet helemaal losgelaten.

Candice opende er vorige week nog een pop-up winkel met de naam Fazenna. “De stad Beveren had mij zelf gecontacteerd, er stonden een aantal mooie panden leeg”, laat Candice weten in Story. “Het doet me deugd om toch nog wat tijd in Beveren door te brengen. In het begin had Marijn het er een beetje moeilijk mee dat het in Beveren is. Ik zal weer een tijdje moeten pendelen en twee dagen per week blijf ik bij mijn zus slapen." 

Verslavend

“Maar Marijn ziet dat ik er heel gelukkig van word, hij steunt me door dik en dun”, aldus Candice. “De winkel is vier dagen per week geopend, vier maanden lang. Voor mij is het ideaal om te ontdekken of een fysieke winkel echt is wat ik wil. De webshop is in ieder geval helemaal mijn ding." 

“Ik werkte vroeger in een parfumerie en daar vond ik het inpakken het leukste aan mijn job”, zegt ze nog. “Ik geef toe dat ik me volledig op mijn werk stort. Ik maak soms tot elf uur ’s avonds pakketjes, tot Marijn me zegt dat het genoeg is geweest. Ja, het is heel verslavend.”

TAGS  I  Marijn Lenaerts  I  Candice Martens  I  Blind Getrouwd