Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ roept Candice op het matje: “Nu is het genoeg geweest” Buitenland
Buitenland

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ roept Candice op het matje: “Nu is het genoeg geweest”

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ roept Candice op het matje: “Nu is het genoeg geweest”

Het leven lacht Marijn Lenaerts en Candice Martens, de enigen die het afgelopen seizoen het ‘Blind Getrouwd’-experiment doorstonden, toe. Zeker sinds het koppel eindelijk de knoop doorhakte en besliste om te gaan samenwonen in Binkom. Toch heeft Candice Beveren niet helemaal losgelaten.

Candice opende er vorige week nog een pop-up winkel met de naam Fazenna. “De stad Beveren had mij zelf gecontacteerd, er stonden een aantal mooie panden leeg”, laat Candice weten in Story. “Het doet me deugd om toch nog wat tijd in Beveren door te brengen. In het begin had Marijn het er een beetje moeilijk mee dat het in Beveren is. Ik zal weer een tijdje moeten pendelen en twee dagen per week blijf ik bij mijn zus slapen."

Verslavend

“Maar Marijn ziet dat ik er heel gelukkig van word, hij steunt me door dik en dun”, aldus Candice. “De winkel is vier dagen per week geopend, vier maanden lang. Voor mij is het ideaal om te ontdekken of een fysieke winkel echt is wat ik wil. De webshop is in ieder geval helemaal mijn ding."

“Ik werkte vroeger in een parfumerie en daar vond ik het inpakken het leukste aan mijn job”, zegt ze nog. “Ik geef toe dat ik me volledig op mijn werk stort. Ik maak soms tot elf uur ’s avonds pakketjes, tot Marijn me zegt dat het genoeg is geweest. Ja, het is heel verslavend.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws