James Cooke uit het lood geslagen: “Die uitspraak van Gert Verhulst maakte me bang”

James Cooke uit het lood geslagen: “Die uitspraak van Gert Verhulst maakte me bang”
Donderdag 30 December 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews   I  

James Cooke was in 2021 zeer prominent aanwezig in het showbizzwereldje. Hij maakte onder meer ‘Leef’, ‘De Cooke en Verhulst Show’ en ‘James De Musical’ én voor ‘Over De Oceaan’ stak hij ook nog eens de Atlantische Oceaan over.

“2017 was óók al zo'n zot jaar, toen ‘Camping Karen en James’ en het eerste seizoen van ‘Gert late night’ werden uitgezonden”, aldus James in Het Nieuwsblad. “Opeens mocht ik programma's maken. Gert Verhulst zei mij toen: ‘Ik ken niemand die zo snel zijn plekje in de tv-wereld heeft veroverd als jij.’” 

“Die uitspraak maakte me bang”, geeft James toe. “Ging het dan misschien te snel voor mij? Gelukkig heeft Gert gelijk gekregen. Al besef ik elke dag dat deze job erg vergankelijk is. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik krijg.”

Meer tijd met Dorian

Volgend jaar staat zijn agenda ook weer goed vol. Daarbovenop zou hij graag meer tijd met Dorian willen doorbrengen. “Op de boot kwam ik tot het besef dat ik het geen evidentie mag vinden dat hij mij altijd volgt in al mijn avonturen”, merkt James op. “Ik wil maar zeggen: ik mag doen wat ik wil, ik moet met weinig rekening houden. Net omdat ik hem zo heb gemist, wil ik dus meer tijd met hem doorbrengen.”

TAGS  I  James Cooke