James Cooke maakt zich bedenking over zijn echtgenoot Dorian: “Dat werd nog eens bevestigd”

James Cooke maakt zich bedenking over zijn echtgenoot Dorian: “Dat werd nog eens bevestigd”
Zaterdag 1 Januari 2022 - 21:30   I   Foto: Instagram   I  

Afgelopen zomer stapten James Cooke en zijn partner Dorian eindelijk in het huwelijksbootje. Enkele maanden later stapte hij voor ‘Over de Oceaan’ in een ander soort boot. Hij voer in enkele weken de Atlantische Oceaan over.

“Ik heb hem gemist op dienen boot! Gigantisch hard”, zegt James in Het Laatste Nieuws. “Ik wou hem zien, horen, vastpakken, maar dat ging niet. Ik wist al dat ik hem doodgraag zag, maar dat is nu nog eens bevestigd. Onvoorwaardelijke liefde is het. Op zo'n boot besef je dat nog beter, want soms voel je je echt héél klein.” 

“Duizenden kilometers water rond u, of nog erger, een golf van een paar meters hoog die op u afkomt: dat is heel heftig”, laat James weten. “Het confronteert u met uzelf. We hadden ook geen gsm, geen internet, niks. Alle prikkels waren weg, je kon nergens in vluchten.” 

"Dan kom je in een soort trip terecht, in een compleet andere modus, en besef je dat je die rust wel gemist hebt. Op voorhand was ik bang dat ik er zot van ging worden, maar nu vind ik het een voorrecht dat ik het heb mogen meemaken.”

TAGS  I  James Cooke