-->

Gert Verhulst na heisa over Julia bij K3: "Dit zou ik heel erg vinden"

Gert Verhulst na heisa over Julia bij K3:
Zondag 2 Januari 2022 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Julia Boschman werd gekozen als het nieuwe K3'tje. Ondanks dat men voor de zoektocht vol inzette op diversiteit, werd het toch weer een blond meisje.

Studio 100 kreeg na de keuze voor Julia dan ook heel wat kritiek te slikken. "We hebben een nieuwe K3 en ik denk dat we allemaal heel blij zijn met de gemaakte keuze", zegt Gert over Julia in Het Laatste Nieuws.

Diversiteit

"Ik denk dat Studio 100 zeker een rol kan spelen in diversiteit, maar dat mag niet geforceerd zijn", benadrukt Gert. "Als dat betekent dat we iemand met een kleurtje die duidelijk minder goed presteert dan Julia zouden moeten voortrekken omdat die een kleurtje heeft, dat zou ik heel erg vinden."

Studio 100 bestond in 2021 al 25 jaar. "Het feit dat Studio 100 25 jaar is geworden, doet mij vooral beseffen dat ik zelf niet meer van de jongste ben en dat de tijd heel snel voorbijvliegt", lacht Gert. "Ik was vrij jong toen we Studio 100 hebben opgericht, maar die 25 jaar zijn voorbijgevlogen. Dat is letterlijk in een oogwenk."

Temptation Island

Vorig jaar zagen we Viktor, de zoon van Gert, aan het werk als presentator van 'Temptation Island'. Gert out zich als een echte fan van het programma. "Top TV. Ik heb alle afleveringen van alle jaren van 'Temptation Island' gezien. Ik ben 'Temptation Island'-fan", zegt hij.

"Het is leuk om te zien hoe Viktor daarin meeleeft. Hij is echt begaan met die kandidaten", meent Gert. "Je ziet dat en voelt dat. Ze spraken Viktor ooit eens aan in een discotheek, met zijn toenmalige vriendin. Of ze niet wilden meedoen als koppel. Ik zei: als je dat doet, onterf ik u."

TAGS  I  Gert Verhulst  I  Julia Boschman  I  K3  I  Viktor Verhulst  I  Temptation Island