James Cooke heeft geen goed nieuws over 'James, De Musical'

James Cooke heeft geen goed nieuws over 'James, De Musical'
Maandag 3 Januari 2022 - 21:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

'James, de Musical', is een van de best onthaalde programma's van de voorbije maanden. In dat programma maakt hij van het leven van een BV een musical.

Het programma krijgt week na week bijzonder positieve reacties. Onder meer de Pfaffs, Philippe Geubels en Natalia waren al te gast. Ze vertrokken er allemaal met een erg goed gevoel.

Dankbaar

Niet alleen de gasten vonden het dus geweldig, ook de kijkers. Zij kijken dan ook massaal naar het programma van James Cooke. Hij is dankbaar dat hij de kans kreeg om dit programma te mogen maken.

"Zenders hebben het niet makkelijk vandaag, het is gene vette qua reclame-inkomsten, dus zijn ze geneigd om format als ‘The Masked Singer' te programmeren, iets dat al over de hele wereld heeft gescoord. Dat ik toch die kans heb gekregen, is niet vanzelfsprekend", weet Cooke.

Nieuw seizoen?

De kijkers rekenen erop dat er straks een nieuw seizoen komt van 'James, de musical'. Opvallend genoeg is dat evenwel nog niet beslist, zo laat Cooke weten in HUMO

“Er komt een tweede seizoen van ‘Leef', de talkshow met Gert loopt ook door, maar of er een tweede seizoen van ‘James De Musical' komt, is nog niet beslist. Ik heb wel al een lijst namen van hier tot in Tokyo", klinkt het. Vurig hopen maar dat dat tweede seizoen er komt.

TAGS  I  James Cooke