-->

"André Hazes kiest voor een erg verrassende carrièrewending"

Donderdag 6 Januari 2022 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Fabian Morren

André Hazes ligt er al sinds eind september uit met een burn-out. Intussen is hij wel zijn hart verloren aan Anne Rose Zonneveld.

Het is toch wel opmerkelijk. Ondanks het feit dat André niet meer optreedt en geen media-optredens meer doet, blijft hij wel alomtegenwoordig. Dat komt voor een groot stuk door zijn liefdesleven.

Anne Rose

Hazes maakte het gedaan met Sarah van Soelen. Veel mensen dachten dat hij zou terugkeren naar Monique Westenberg, maar niets bleek minder waar. André is namelijk zijn hart verloren aan Anne Rose Zonneveld.

Intussen slaagt de Nederlandse pers er niet in om André vast te krijgen voor een interview, dus komen ze met paragnosten tevoorschijn. Zij voorspellen zowaar de toekomst van André.

Acteur?

Zo wordt de bekende helderziende Marion Berndsen wordt opgevoerd in Story. "André blijft zeker nog tot in mei onder de radar", zegt. "Omdat hij erachter wil komen wat echt belangrijk voor hem is." 

Sterker nog, volgens Berndsen wordt Hazes ook acteur binnenkort. "Ook zie ik hem in een speelfilm. Hij speelt iemand anders. Hij komt ook als zanger terug, maar dat duurt nog iets langer", klinkt het.

Poll: Denk jij dat André ooit acteur wordt?