-->

Triest afscheid op de set van 'Familie' van Gunther Levi

Triest afscheid op de set van 'Familie' van Gunther Levi
Donderdag 6 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Fabian Morren

Gunther Levi is aan zijn laatste draaidagen bezig bij 'Familie'. Het zit er bijna op voor de acteur.

Gunther kreeg na 23 jaar zijn ontslag bij 'Familie'. Het nieuws sloeg in als een bom. Peter Van den Bossche is een belangrijk personage en Gunther een geliefd acteur. Er kwam dan ook een storm aan kritiek van de kijkers.

Rol kabbelde

Ook collega-acteurs begrepen het ontslag van Gunther niet. Zelf was hij niet meer tevreden over de rol van Peter. "Ik had het gevoel dat mijn rol al een tijdje aan het kabbelen was", vertelde hij aan Primo. "Dat had ik ook al een paar keer aangehaald bij de schrijvers. Ik heb zelf ideeën aangereikt ook."

Helaas voor Gunther werd met die ideeën niets meer gedaan. Het stond al vast: hij moest vertrekken. Hoe Peter uit de soap zal verdwijnen, is nog niet bekend. Jef De Smedt, die de rol van Jan speelt, werkte die 23 jaar samen met Gunther. Hij heeft zijn allerlaatste scène met hem achter de rug.

Laatste scène

"Vandaag m’n laatste scène gespeeld met topcollega Gunther. Ik zal z’n humor missen op de set. Bedankt Gunther voor de vele leuke momenten! Ik koester ze", aldus Jef. Ze lachen samen op de leuke foto. Toch is het afscheid van Peter Van Den Bossche voor veel kijkers er eentje in mineur.

Jan en Peter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Jef De Smedt Privé (@jefdesmedt)

Poll: Had Gunther Levi in 'Familie' moeten blijven?TAGS  I  Gunther Levi  I  Jef De Smedt  I  Familie