Ongeluk voor Lize Feryn op vakantie in Thailand

Ongeluk voor Lize Feryn op vakantie in Thailand
Vrijdag 7 Januari 2022 - 11:00   I   Foto: Instagram   I   door Jonas Wijckmans

Lize Feryn geniet van een vakantie in Thailand met haar vriend en sportcommentator Aster Nzeyimana. Die vakantie is echter even onderbroken door een ongeluk.

Lize is namelijk op haar kin gevallen. Ze doet zelf haar verhaal op Instagram. "Eerst een beetje chillen aan het zwembad. Maar het hoogtepunt kwam vanavond", zegt Lize op Instagram. "Toen ik met mijn voeten in mijn wijde broek bleef haperen en ik met gestrekte poten op mijn kinnebak viel."

Vakantie

Lize postte al heel wat vakantiefoto's. Zij en Aster hebben het er prima naar hun zin. Voor Aster volgt er straks een drukke periode, want hij is de nieuwe presentator van Extra Time. Hij neemt de fakkel over van Frank Raes.

Lize is in Thailand aan het bekomen van enkele moeilijke maanden. Het proces tegen Bart De Pauw was erg zwaar voor haar. Ze stelde zich, net als enkele andere vrouwen, kwetsbaar op en wilde het gedrag van De Pauw aan de kaak stellen.

Openhartig

Lize verleende ook haar medewerking aan de docureeks 'Het Proces dat Niemand Wou' op Streamz. Daarin legt ze openlijk uit hoe Bart De Pauw haar benaderde en welke berichten hij stuurde (en zij ook naar hem stuurde).

Het ongeluk(je)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lize Feryn (@lizeferyn)

Poll: Hou jij van al die vakantiefoto's?TAGS  I  Lize Feryn  I  Aster Nzeyimana  I  Extra Time  I  Frank Raes  I  Bart De Pauw