Nathalie Meskens heeft geen leuk nieuws over partner Nadim

Nathalie Meskens heeft geen leuk nieuws over partner Nadim
Vrijdag 7 Januari 2022 - 21:30   I   Foto: Photonews   I   door Jonas Wijckmans

Nathalie Meskens heeft een dochtertje, Lima, en een zoontje, Loé. Nathalie is dolgelukkig met haar gezinsgeluk.

Niet alleen is er het geluk in het gezin van Nathalie. De komst van kinderen heeft haar band met haar eigen moeder ook versterkt. "We zijn nu dichter naar elkaar toe gegroeid, en dat vind ik wel een mooie vaststelling", vertelt Nathalie in Dag Allemaal.

"Zonde"

"Ik vind het ook zalig als ik zie hoe Lima naar haar lacht. Die band tussen grootouders en kleinkinderen is echt bijzonder", zegt Nathalie. Het maakt het nog erger dat de ouders van haar partner Nadim in Beiroet wonen. Daardoor zien ze Lima en Loé veel te weinig.

Dit doet Nadim uiteraard pijn. "Ja, hij vindt dat spijtig. Hij is het natuurlijk gewoon zijn ouders niet veel te zien, maar nu hij twee kindjes heeft, vindt hij dat wel zonde", klinkt het.

Herstel

Nathalie vertelt in Dag Allemaal ook hoe moeilijk haar herstel verliep na haar bevalling. Twee weken na haar keizersnede moest ze opnieuw onder het mes. "Dat was echt geen toffe periode. Ik had heel veel pijn en kon Lima niet knuffelen omdat ik me amper kon bewegen en zij zeker niet op mijn litteken mocht steunen of trappen", aldus het VTM-gezicht.

Poll: Heb jij Nadim al eens gezien?TAGS  I  Nathalie Meskens