-->

Lies Vandenberghe over zwangerschap: "Ik heb daar veel last van"

Lies Vandenberghe over zwangerschap:
Woensdag 12 Januari 2022 - 13:00   I   Foto: VTM   I   door Jonas Wijckmans

Lies Vandenberghe en Maarten Breckx zijn gelukkig getrouwd en in verwachting van hun tweede kindje. Vanavond presenteren ze samen het gala van de Gouden Schoen.

Maarten Breckx en Lies Vandenberghe zijn niet alleen een koppel, maar ook collega's. Ze werken op de sportredactie van het VTM NIEUWS en presenteren straks samen met Gilles De Bilde de uitreiking van de Gouden Schoen.

Professioneel

Maarten ziet alleen maar voordelen aan de samenwerking met zijn vrouw. “We zijn als collega’s misschien zelfs nog professioneler dan met andere collega’s. Meer direct, eerlijk en misschien ook wat harder, ja. Je kent elkaar gewoon beter, dus je weet beter wat je kan zeggen en wat niet", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Voor Lies is het toch extra speciaal. Zij trekt straks een galakleed aan, maar wel enigszins aangepast aan haar buikje. Lies is immers zwanger. De baby wordt in juli verwacht. "De zwangerschap verloopt prima”, zegt ze.

Misselijkheid

“Al heb ik dit keer toch een stuk meer last van misselijkheid dan bij Georges. Ik hoop dus dat ik er straks op het podium van gespaard ga blijven", klinkt het bij Lies.

Poll: Zie jij Lies Vandenberghe graag bezig op tv?TAGS  I  Lies Vandenbergh  I  Maarten Breckx