'Thuis'-kijkers duidelijk: "Hij heeft Tania in elkaar geslagen"

'Thuis'-kijkers duidelijk:
Woensdag 12 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: VRT   I   door Jonas Wijckmans

Oudejaarsavond eindigde in een drama voor Tania, het personage van Katrien De Becker in 'Thuis'. Ze werd het slachtoffer van zinloos geweld.

Tania voelde zich alleen tijdens de feestdagen en zocht gezelschap. Via de datingsite lukten de afspraakjes niet echt, maar ze kwam wel een vrouw op straat tegen. Dat klikte en ze had er een date mee op oudejaarsavond. Toen Tania na afloop naar huis stapte, werd ze overvallen en in elkaar geslagen vanwege haar seksuele geaardheid.

Schuldige

De aangeschoten Ilias (Bram Spooren) werd even opgepakt, maar al snel bleek dat hij er niets mee te maken heeft. Sindsdien zijn de kijkers van 'Thuis' volop op zoek naar de dader. Het is een beproefd recept dat de Eén-soap wel vaker toepast.

"Het samen zoeken naar de schuldige, dat is wat onze fans graag doen", zegt 'Thuis'-producer Hans Roggen in TV-Familie. "En ja ze overleggen daarover op fansites en onze Facebook-pagina."

Chris

Dat is dus nu volop aan het gebeuren. Er zijn kijkers die denken dat Chris (Danny Timmermans) de dader is. "Aangezien hij als de nieuwe bad guy geïntroduceerd werd, zou het logisch zijn dat hij iets met deze aanval te maken heeft", klinkt het.

Al zijn er ook nog andere theorieën. "Je hoorde bij de aanval iemand 'Hey lesbo' roepen en dat leek een jonge mannenstem. Zou het misschien daarom die student Robrecht kunnen zijn? Die heeft Silke op een vrouwonvriendelijke manier behandeld door haar met oudejaar te dumpen voor een blonde bimbo."

Poll: Denk jij dat Chris de dader is?TAGS  I  Thuis  I  Bram Spooren  I  Hans Roggen  I  Katrien De Becker