-->

Vader van Jeroen Meus heeft bijzondere boodschap voor Lotte Vanwezemael

Vader van Jeroen Meus heeft bijzondere boodschap voor Lotte Vanwezemael
Donderdag 13 Januari 2022 - 08:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

De kritiek op bekende mensen kan soms bijzonder hard zijn, niet in het minst op sociale media. Ook Lotte Vanwezemael kreeg haar deel al.

Na de eerste aflevering van 'Dancing With The Stars' werd Lotte het slachtoffer van bodyshaming. "Sorry, maar ik schrok toch ook. Lotte ziet er echt wel dik uit", klonk het onder meer. Lotte trok vervolgens fel van leer en kreeg heel veel steun. "Moet mijn gewicht écht een discussiepunt zijn en blijven? Ik ben facking rond en gezond. Ik ben blij met mijn lijf", zei ze.

Vader Meus

Ook Guy, de vader van Jeroen Meus, was er niet over te spreken. "Mijn vader heeft mij daarover gebeld: 'Ken jij haar?' Hij zei: 'Ik zou dat meisje willen laten weten dat ze zich geen bal moet aantrekken van wat de mensen zeggen'", vertelt Jeroen.

Jeroen vindt het uitstekend dat Lotte nadien van zich liet horen. Tegelijkertijd is hij zelf wel voorzichtig met het verkondigen van zijn mening. "Hoe meer je je vandaag uitspreekt, hoe meer stront je over je heen krijgt. Soms denk ik daarom dat je één en ander maar beter laat overwaaien. Anders maak je de dingen alleen maar groter."

Poll: Stuur jij soms een boodschap naar een BV als steun?