-->

Bizar: "Daarom wil Aaron Blommaert relatie met Gloria niet bevestigen"

Bizar:
Donderdag 13 Januari 2022 - 07:00   I   Foto: Instagram/Photonews   I   door Fabian Morren

Noch Aaron Blommaert, noch Gloria Monserez wil de relatie bevestigen. Nochtans doken er foto's op waarop duidelijk te zien was dat ze als koppel Kerst vierden.

Aaron Blommaert is daar deze week in Dag Allemaal heel duidelijk over. "Zoals ik al vaak gezegd heb, praat ik niet over mijn privéleven", zegt hij. Daar moeten we het dan gelijk ook mee doen. Op Instagram komen er ook geen liefdesfoto's van de twee.

Tieneridool

De bal ging aan het rollen toen Aaron getagd werd bij een familiefeest met Kerst, waarop hij samen te zien is met Gloria. Aaron werd getagd door een familielid, waarna Het Laatste Nieuws dit oppikte. De bal ging uiteraard meteen aan het rollen.

Toch wil Aaron er niets over kwijt. Volgens een showbizzwatcher heeft de acteur uit 'Familie' daar mogelijk een heel goede reden voor. "Die jongen is een tieneridool", zegt de expert van de Vlaamse showbizz en media in TV-Familie

Biseksueel

"Duizenden meisjes zijn verliefd op hem. En ook jongens. Want her en der wordt gezegd dat Aaron biseksueel zou zijn. Het kan best dat vanuit zijn management is beslist dat hij offcieel geen lief mag hebben, omdat hij dan fans zou verliezen", stelt de expert.

Poll: Vind jij dat ze hun relatie gewoon moeten bevestigen?TAGS  I  Aaron Blommaert  I  Gloria Monserez