-->

Conner Rousseau deelt geen leuk nieuws: Opnieuw naar het ziekenhuis

Conner Rousseau deelt geen leuk nieuws: Opnieuw naar het ziekenhuis
Zaterdag 15 Januari 2022 - 16:00   I   Foto: Facebook   I   door Fabian Morren

Conner Rousseau is nog niet helemaal hersteld van de operatie aan zijn nieren. Binnenkort volgt nog een kleine ingreep.

In november werd Rousseau met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De voorzitter van Vooruit had een cyste op de nieren. Die veroorzaakte heel veel pijn. Een maand later werd Conner geopereerd aan die cyste.

Ingreep

De cyste werd weggesneden en vervolgens volgde de revalidatie voor Rousseau. Die neemt toch wel heel wat tijd in beslag, zo laat hij weten op Instagram Stories. "Het gaat beter met mij", klinkt het. Toch laat hij weten nog een kleine ingreep te moeten ondergaan. "Daarna nog wat rust en tegen februari moet ik weer fit zijn."

Tijdens zijn spoedopname kreeg Conner Rousseau verschillende haatberichten op het bericht dat hij op sociale media schreef. "Ik hoop dat hij erin blijft", klonk het onder meer. Goedele Liekens reageert daar deze week in HUMO nog eens met afschuw op.

Zeer gevaarlijk

"Vreselijk. Ik vind dat een zeer, zeer gevaarlijke evolutie", zegt Goedele. "Wat politici over zich heen krijgen, dat wens je je ergste vijand niet toe. Er is een heel leger trollen, mensen die betaald of ideologisch opgenaaid worden om je aan te vallen zodra je nog maar hikt."

Poll: Vind jij Conner Rousseau een goeie politicus?TAGS  I  Conner Rousseau