Daverende verrassing: Drie nieuwe bewoners stappen in 'Big Brother'-huis

Daverende verrassing: Drie nieuwe bewoners stappen in 'Big Brother'-huis
Zondag 16 Januari 2022 - 09:00   I   Foto: SBS   I   door Jonas Wijckmans

Kitty is nog maar pas uit het 'Big Brother'-huis of er staat de bewoners al een nieuwe verrassing te wachten. Er komen namelijk drie nieuwe bewoners.

De bewoners hebben al heel wat informatie gekregen over hun nieuwe medebewoners. Het gaat om Hanne, Leroy en Julia. Een vrouw en twee mannen dus. De vrouw komt uit Genk, de mannen uit Nederland. Leroy is een 31-jarige kapper. Hij heeft een dochtertje. Julia heeft interesse in musical en entertainment en Hanne is teamleader.

Vandaag al?

Mogelijk komen de drie vandaag al in het huis. Eerder deze week maakten met Amy en Eveline al twee nieuwe bewoners hun entree in het huis. Net als vorig jaar komen er in de eerste weken dus nog veel nieuwe bewoners bij. Daardoor is het voor de kijkers steeds weer even wennen aan de nieuwe gezichten. Voor de bewoners zelf overigens ook.

Kitty moest gisteren het huis verlaten. Daar was ze hoegenaamd niet over te spreken. Ze stoomde het huis uit en was nog lang niet gekalmeerd toen ze in de studio bij Peter Van de Veire en Geraldine Kemper stond.

Kitty en Amy

"Ik heb voor het eerst van mijn leven voor mijzelf gekozen", aldus Kitty. "Ik ben nu niet helemaal voor reden vatbaar. Ik had mijn vader ook nog langer trots willen maken. Sorry dat ik zo negatief ben, maar ik voel me echt super kl*te."

Als nieuwe bewoner in het huis stappen, is geen evidentie. Zo had Amy het enkele dagen geleden heel moeilijk nadat ze pas in het huis was gestapt. "Ik wil hier niet zijn", zei ze zelfs in tranen. Gelukkig heeft Amy zich intussen wel herpakt.

Poll: Ben jij blij dat er nieuwe bewoners komen?TAGS  I  Big Brother