-->

Pas verloofde Pat Krimson en Loredana laten weten of er ook kinderen komen

Pas verloofde Pat Krimson en Loredana laten weten of er ook kinderen komen
Maandag 17 Januari 2022 - 09:00   I   Foto: Instagram   I   door Fabian Morren

Pat Krimson (56) en Loredana (35) maakten zondag bekend dat ze verloofd zijn. De twee al zeven jaar samen en dat wordt nu dus bezegeld met een huwelijk.

Voor Loredana was de verrassing compleet. Zij had helemaal niet verwacht dat Pat haar ten huwelijk zou vragen. “Deze keer dacht ik: 'Het is nu of nooit'. In ons favoriete restaurant heb ik Loredana ten huwelijk gevraagd", legt Pat uit in Het Nieuwsblad.

Verrassing

"Ze had het totaal niet zien aankomen, zelfs niet toen ze zag dat het hele restaurant was gedecoreerd met kaarsen en dergelijke. Vrienden van ons waren namelijk zo lief geweest om het restaurant speciaal voor deze gelegenheid te versieren, maar Loredana wist van niets. Toen we er binnenwandelden, zei ze: 'Is het Valentijn of zo?'”

De logische vraag die ze nadien zullen krijgen, is of er ook nog kinderen zullen komen. Daarover spreekt Patje echter duidelijke taal. "Gezinsuitbreiding komt er niet, maar we oefenen wel veel", lacht hij.

2023

Ook voor Loredana hoeft dat niet meer. “Ik ben al plusmama van het negenjarig dochtertje van Pat”, vult Loredana aan. “Dat volstaat. Zo kunnen we ons volledig op de muziek concentreren.”

Het huwelijk zou er wel pas komen in 2023. Dat heeft alles te maken met de coronacrisis. Pat en Loredana willen geen beperkingen als ze het feest laten doorgaan.

She said Yes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pat Krimson 🎧 (@pat.krimson)

Poll: Ben jij fan van de nummers van 2Fabiola?TAGS  I  Pat Krimson  I  Loredana